START TO GOLF

Start to Golf – Opendeurdag

Golfclub Beveren organiseert elk jaar meerdere Start to Golf-dagen waarop je gedurende anderhalf uur gratis kan proeven van de golfsport.

De eerste editie gaat door op zondag 18 april 2021. Inschrijven kan via de link Start to golf.

Een volgende editie staat gepland op zondag 29 augustus.

Start to Golf – lessenpakketten

Starten met golfen kan bij onze club het hele jaar door.

Denkt u dat de wintermaanden zich niet lenen om golf te spelen…dan hebt u het grondig mis. Dank zij onze overdekte en verlichte driving range en putting green is oefenen altijd mogelijk. Slecht weer, donker…het is allemaal geen probleem. Tevens is net deze periode uitermate geschikt om je klaar te stomen tegen de start van het nieuwe zomerseizoen. Alleen of in groep… kijk snel hieronder voor de mogelijkheden of contacteer onze manager indien er vragen zouden zijn via manager@golfclubbeveren.be.

Start to Golf  – 8 weken

Dit zijn lessenpakketten met 8 personen. Gezien de Covid-beperkingen kunnen deze momenteel niet doorgaan.

Start to Golf  – 4 weken

– 4 uur les (elke week 1 uur)
– Gedurende 1 maand onbeperkt gebruik oefenfaciliteiten (driving range, putting en
chipping area)
– Huur materiaal inbegrepen
– Voordelige upgrade naar lidmaatschap
– Groepjes met maximaal 4 personen (met 3 indien Covid-code rood)
– 80 euro
– Data en uren: geef hiernaast uw voorkeurmomenten in. We vormen permanent nieuwe groepjes.

Start to Golf – privé-les

Neem contact op met één van onze pro’s. Verder op deze website vindt u hun coördinaten alsook de prijzen.
Voor het gebruik van materiaal en infrastructuur betaalt u 8 EUR practice fee per persoon en per les of oefenbeurt.

Inschrijven 4 of 8-wekenpakket

Vervolgtraject – Winterpakket

Vanaf half oktober kan je bij Golfclub Beveren een lidmaatschap koppelen aan een 15-weken durend lessen- en evenementenpakket. Dit alles aan zeer interessante tarieven.
    De ideale manier om je tijdens de wintermaanden – binnen de ambiance van een klein groepje – klaar te stomen voor het seizoen 2021.
    Voor meer informatie neem contact op met onze manager Bart Van den Eede – manager@golfclubbeveren.be.

BEDANKT

CONTACTEER ONS

Singelweg 2
    9130 Kallo (Beveren)
    info@golfclubbeveren.be

Manager

Bart Van den Eede
    manager@golfclubbeveren.be

Clubhouse Beveren
    info@clubhouse-beveren.be

<< apr 2021 >>
    mdwdvzz

Jouw event op de kalender?