Winterkalender 2021-2022

Winterkalender

De geplande Nieuwjaarsreceptie van 28 januari gaat niet door wegens het huidige coronaklimaat en wordt vervangen door onze outdoor Winterbar op 29 en 30 januari. Meer info in je mailbox!

Matchplay 2021

FINALES

Bij de dames won Ann De Bruyn van Esmeralda Bral met 5&4.
Bij de heren won Thomas Boeyens van Gert Kuypers met 8&6.

TROOSTFINALES

In de troostfinale haalde Peggy Thoen het van Lieve Praet en won Louis Gillis van Tim De Fruyt.

Dank aan alle spelers die van deze wedstrijd een leuke belevenis maakten
Dank aan de talrijke helpers, caddies, marshals, …
Dank aan onze 3 sponsoren: The Golf Company – JL-Cars – MAC Allaeys. Zij zorgden samen voor een mooie prijzentafel.

Tot de volgende editie!

Matchplay – Tabel dames
Matchplay – Tabel heren

Interclub 2021

UITSLAGEN INTERCLUB COMPETITIE EERSTE DIVISIE

Men III: ze werden 3e in de poule
Ladies II: ze werden 4e in de poule
Geen qualificatie voor de halve finales dus voor de eerste divisie, maar toch een welgemeende proficiat.

UITSLAGEN FINALES INTERCLUBCOMPETITIE SENIOREN

Dat 2021 voor onze Golfclub Beveren Senioren een succesvolle interclubcampagne was, is duidelijk:

Seniorenteam Men I finale – Kampioen
Seniorenteam Men 65+ – finale: Runner-up
Seniorenteam Ladies 2 – finale: Runner-up

Proficiat aan alle senioren die zich met volle overgave hebben gestort op de interclubcompetitie.

Dankjewel om de spirit, sportiviteit en gezelligheid van onze club uit te dragen.

Hier kan je de wedstrijdverslagen lezen.

Smeg Zomertour 2021

• Cat 1 DREW JOSEPH
  • Cat 2 CRAUWELS TIJL
  • Cat 3 DE FRUYT TIM – overall winner
  • Cat 4 ENGELEN WILLIAM

Tijdens onze SMEG Zomertour worden verschillende clubwedstrijden en externe tornooien gespeeld. Maar liefst 20 in totaal!Om aan het einde van de Smeg ZomerTour 2021 in aanmerking te komen voor de prijzen, moet men minstens aan 7 wedstrijden van de Smeg ZomerTour 2021 hebben deelgenomen. De beste 10 resultaten worden in aanmerking genomen om het eindklassement op te stellen.
De volledige tussenranking kan je in de link hier boven checken.

Op dit moment zegt art. 38 SR ( nog ) dat enkel qualifying kaarten afgestempeld door een officiële Belgische golfclub kunnen worden ingeleverd, en dat EDS’n gelopen in het buitenland voorgelegd moeten worden aan de Handicapcommissie.
M.a.w. we aanvaarden – in principe – géén buitenlandse EDS’n; in de praktijk met uitzondering van de banen in de grensstreek die we ook met de club weleens ( plachten te ) bezoeken, zoals bijv. Axel, Goes, Reymerswael of Turfvaert. Officiële buitenlandse tornooien zijn ook een aanvaardbare uitzonderingen.

Reglementen Golfclub Beveren

Sportreglement Golfclub Beveren 2021