Horecabeperkingen 

  • Covid Safe Ticket laten scannen bij het binnenkomen
  • Mondmaskerplicht (enkel afzetten wanneer je zit)
  • Rechtstaand consumeren blijft verboden
  • Uiterlijk sluitingsuur: middernacht
Dinsdag 25/1: Gegrilde kipfilet met warme groentjes & rijst + currysaus
Woensdag 26/1: Balletjes in tomatensaus met selder & puree
Donderdag 27/1: Kervelsoep – Gepaneerde vis met verse tartaar OF steak Provençaal met frisse salade & frietjes
Vrijdag 28/1: Pappardelle carbonara

Dagschotel: €14
Lunchmenu: verse dagsoep – hoofdschotel – koffie: €20,00

Zowel menu als dagschotel zijn te verkrijgen tot 21u00!
Onze dagschotel om mee te nemen naar huis? Geen probleem!! #TakeAway

Suggesties hoofdgerecht:

Gamba’s tagliatelle & citroenboter: €18

 Wildragout met kroketjes: €22

Varkenshaasje ‘Roquefort’ & gratin: €23

Menukaart

BEDANKT