Een straffe golfclub waar iedereen welkom is.

ONTDEK GOLFCLUB BEVEREN

Golfclub Beveren ligt in het hartje van de Antwerpse haven. In deze unieke setting bieden we een uitdagende beleving aan op de mooiste inland linksbaan van Vlaanderen.

Het parcours slalomt door een rijk natuurgebied wat prachtige taferelen oplevert. Tussen het heidegras en de eco-zones wacht een uiterst uitdagende tocht. Door menig golfer erkend als mooiste inland links van Vlaanderen.

WAAROM GOLFCUB BEVEREN

Als een vereniging van golfliefhebbers uit de regio Waasland-Antwerpen willen we een uitdagende beleving aanbieden op de mooiste inland linksbaan van Vlaanderen, waar iedereen zich thuis voelt en waar er ruimte is voor ontspanning, inspanning en waardevolle ontmoetingen met respect voor milieu en natuur.

Leden en bezoekers van de golfclub willen zowel sociaal als sportief een uitdagende golfbeleving ervaren en in een aangename familiale sfeer andere mensen leren kennen. Golfclub Beveren wil daar maximaal op inspelen en een gezellige club zijn waar de verschillende spelersgroepen maximaal ondersteund worden en er altijd bijzondere aandacht is voor de jeugd.

Hiervoor bouwen we samen aan een aantrekkelijke en goed onderhouden golfbaan met aangepaste oefenfaciliteiten en een gezellig clubhuis met een voortreffelijke horecavoorziening.

Door de unieke ligging van de Waaslandhaven is Golfclub Beveren de uitgesproken ontmoetingsplaats voor Bedrijven om hun netwerk uit te breiden.

Onze Socials

GREENFEES

DE BAAN

BUSINESS

WAT ZEGT DE REST

A SMALL GOLF CLUB INTENTLY FORGING IT’S WAY TO BECOME ONE OF EUROPE’S BEST 9-HOLE COURSES.

Jo Maes, President, EGTMA

IT’S ALWAYS GOOD TO FINISH A GOLF PRESS TRIP ON A HIGH NOTE AND GOLFCLUB BEVEREN WAS THE PERFECT EXAMPLE.

Jim McCann, Editor, TOP-100 Golf Courses

Een verzorgde golfbaan, ongelooflijke greens, een vriendelijke marshall en een smakelijk Asian buffet.
25 september was een koninklijke topdag voor onze leden.

Jean De Vooght, Belgian Association Of Golf Captains

GOLFCLUB BEVEREN, DE MOOISTE, UITDAGENDSTE INLAND LINKS BAAN VAN BELGIE.

HET NIEUWSBLAD

EEN MUST PLAY INLAND LINKS VLAKBIJ ANTWERPEN DIE MENIG GOLFER EEN STERKE UITDAGING BIEDT.

GOLF.BE

BEDANKT