G-GOLF

START-TO-G-GOLFDAG  – 30.04.22

Onder het motto ‘G-Golf doet je handicap vergeten’

organiseren we een Start to G-Golf-dag 30/4/2022.

Liefhebbers zijn van harte welkom tussen 14 uur en 18 uur.

©Gratis kennismakingsdag voor mensen met een beperking (fysieke, auditieve of visuele handicap, autismespectrumstoornis, downsyndroom, … ), ongeacht de leeftijd.

©De golfbaan is een prikkelarme omgeving waardoor golf een perfecte sportbeoefening is.  Mensen met een beperking zullen die dag een sport ervaren waarvan ze dachten dat ze ze niet zouden kunnen spelen.

©Tussen 14 en 18 uur leren we de basistechnieken aan en kan men praten met actieve G-golfers. Om voldoende tijd te hebben, is het aangewezen de aankomst te plannen tussen 14 en 16 uur.

Ken jij iemand met een fysieke beperking die wil kennismaken met de golfsport?

Nodig deze persoon dan aub uit! Inschrijven kan via info@golfclubbeveren.be

Binnenkort vindt u hier het lessenaanbod 2022.

De G-golf lessen op Golfclub Beveren zijn er voor iedereen met gelijk welke beperking. Hetzij om kennis te maken met de golfsport, hetzij als revalidatie. Zowel voor jong als oud. Neem een kijkje in dit filmpje. Materiaal en een “Paragolfer “ staan ter beschikking, net als onze pro Patsy.

Van zodra de golfmicrobe je echt te pakken heeft en je dit op regelmatige basis wil beoefenen, komt het lidmaatschap tot de club in zicht.
De golfsport leent zich uitstekend om mensen met een verschillende staat van paraatheid met en tegen elkaar te laten spelen, dankzij het golfhandicap-systeem dat het spelniveau van de speler in rekening brengt.
Het samenzijn met zowel valide als mindervalide medespelers bevordert de sociale integratie en draagt op positieve wijze bij aan de levenskwaliteit.

Start, stay, succeed and enjoy golf... want golf doet je handi cap vergeten.

Voor meer  info kan u terecht bij:

Patsy van Baarle - Golf Vlaanderen headcoach G-Golf regionaal - patsy@vanbaarle.be
Gert Van Esbroeck - orthopedisch chirurg - gert_van_esbroeck@telenet.be
Bart van den Eede - manager Golfclub Beveren - manager@golfclubbeveren.be