Dat de golfsport een gezonde sport is, hebben ze in Golfclub Beveren zeker begrepen. Tot op heden maken de senioren een groot deel van de leden uit. Zij zijn de leden die over veel vrije tijd beschikken en zeker over de nodige koopkracht.

Sedert de uitbreiding naar 9 holes kunnen er dubbel zoveel, namelijk een 80 à 90, senioren  op  donderdag  deelnemen aan de wekelijkse seniordag. er worden vier wedstrijden georganiseerd.  Telekens kan je kiezen tussen een 18 holes westrijd of 9 holes, afwisselend starten de 18 holes om 09 uur in de voormiddag of12:00 uur (‘s winters om 13:00 uur), 9 holes starten 1u later. Naast de wekelijkse wedstrijden en de traditionele  Ryder Cup, organiseert de stuurgroep van de senioren uitstappen naar andere terreinen en deelnames aan interclub en Short Seniortour wedstrijden.

Naast het sportieve, worden ook nog allerlei culturele activiteiten gestimuleerd waaraan Senioren in allerhande disciplines kunnen deelnemen, zoals schilderen, toneel, muziek en beeldende kunsten.