De ladies, met een goede 40% van het ledenbestand, zijn zeker niet ondervertegenwoordigd in Golfclub Beveren. Zij vormen een zeer dynamische groep, die elke dinsdagnamiddag hun ladiesday wedstrijden spelen.

We mogen zeker niet vergeten dat onze ladies -net zoals onze senioren- geregeld op externe parcours, zowel in binnen- als buitenland, spelen. Deze terreinen worden zorgvuldig uitgekozen zodat er zoveel mogelijk ladies meekunnen.

Op geregelde tijdstippen worden ook allerlei feestjes georganiseerd in het clubhuis, waardoor er een heel familiale en vriendschappelijke sfeer heerst onder deze ladies.