In onze golfclub kunnen de junioren genieten van een zeer professionele begeleiding. Zij behoren dan ook tot de top van de Belgische junioren.

Deze professionaliteit trekken we door naar al onze beginners (birdie groep) door iedere zaterdag van 10u tot 11u30, groepslessen aan te bieden. De eagle groep, junioren met GVB, komen op zaterdagmiddag aan hun trekken.

Jaarlijks organiseert het juniorcomité 3 stages. 2 stages gaan door op de club en staan open voor alle junioren. Daarnaast wordt een 3-daagse externe stage georganiseerd voor junioren met GVB. De lessen en stages worden verzorgd door 2 golfprofessionals en zijn van een hoogstaand niveau.

Onze junioren worden aangemoedigd om deel  te  nemen aan wedstrijden op de club of voor de meer getalenteerden, aan regionale of nationale wedstrijden. Toch houden wij er rekening mee dat het golfspel vooral leuk moet zijn zonder in te boeten aan kwaliteit. Het juniorcomité begeleidt ouders en kinderen en organiseert naast de wedstrijden en stages ook leuke nevenactiviteiten, zoals een jaarlijkse bowling. Golf speel je individueel, maar op onze club maak je deel uit van een toffe groep.