Nieuws

Golfclub Beveren

Businessclub op Golfclub Beveren!

Nee, het is geen fabeltje! De golfsport is dé perfecte basis voor het onderhouden van uw zakelijke relaties, maar is ook uiterst geschikt voor het uitbreiden van uw netwerk.

Bij Golfclub Beveren is het netwerken reeds sinds vele jaren de basis van de goed werkende en populaire Businessclub. De goede connecties met haar (zakelijke-)leden en de ondernemers in het Waasland en de nabij gelegen Antwerpse havenbedrijven maken van onze Businessclub dé “place to golf”.

Om haar leden en nog breder zakelijk platform te bieden gaat de Businessclub vanaf 2018 niet alleen “nog meer” activiteiten organiseren, maar zullen er ook een aantal nieuwe initiatieven het daglicht zien die u als ondernemer zeker zullen interesseren!

Benieuwd? Interesse?
Neem dan even contact met Bart van den Eede via manager@golfclubbeveren.be

Uiteraard kan je ook als “niet lid van Golfclub Beveren” aansluiten bij de Business Club!

foto van Golfclub Beveren.

Uitbreiding terrein: 9 holes en 4 compact holes

Onze golfarchitect Dimitri van Hauwaert van Diamond Golf Architects was zaterdag 2 december op Golfclub Beveren om de laatste wijzigingen aan de plannen voor de aanpassingen aan het bestaande terrein en de uitbreiding van de vier nieuwe holes en oefenzone te bespreken.
Het gaat er geweldig mooi uitzien, daar twijfelt niemand aan!

Uiteraard gaan we iedereen kortelings informeren omtrent de details en de timing van de werken. Juiste datum en informatie volgt snel!

foto van Golfclub Beveren.         foto van Golfclub Beveren.

Hoog bezoek op onze club!

Via Pieter-baas hebben we nog enkele leuke foto’s toegestuurd gekregen van het bezoek van Sinterklaas gisteren op Golfclub Beveren.

Zoals je kunt zien uit foto’s in bijlage was hij niet alleen op bezoek om onze jeugd te belonen voor hun goede werk en inzet, maar ook om enkele “heel grote kindjes” te berispen.

En terecht, of niet?!

foto van Golfclub Beveren.   foto van Golfclub Beveren.   foto van Golfclub Beveren.

De Perel – Herfst 2017

 

Deze herfsteditie van De Perel, de nieuwsbrief van Golfclub Beveren, heeft weer een heleboel nieuws te melden. De voorstelling van HGM, onze nieuwe greenkeepers. Een overzicht van de activiteiten van de verschillende doelgroepen binnen onze club, een leuk interview met clublid Peter Van Himste en uiteraard ons vast item over de prachtige ‘fauna en flora’ op onze club zullen u zeker kunnen boeien. We wensen jullie alvast veel leesplezier!

Nieuwsgierig? Lees dan verder en klik op onderstaande link.

Nieuwsbrief 4-herfst 2017

Jeugdsportfonds – Rabbit Label

foto van Golfclub Beveren.

Het jeugdsportfonds is een project van Golf Vlaanderen in samenwerking met de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen. Dit fonds heeft als doel de golfclubs te helpen hun jeugdwerking te optimaliseren en een evenwichtig jeugdbeleidsplan uit te werken. Elke golfclub aangesloten bij Golf Vlaanderen kan hieraan deelnemen. Indien het jeugdbeleid van een club voldoet aan bepaalde criteria maakt ze bovendien aanspraak op een kwaliteitslabel.

De Jeugdwerking van Golfclub Beveren heeft dit jaar het Rabbit Label in de wacht gesleept en daar mogen we best trots op zijn. Knap gewerkt en dikke pluim voor alle betrokkenen bij onze jeugdwerking.

Drive 4 life

Deze activiteit gaat door in het kader van De Warmste Week ten voordele van Kom Op Tegen Kanker

Naast leuke golfuitdagingen (hit the target, longest drive,…) zijn er eveneens : een DJ met live muziek, diverse foodbars, een ginbar, jenever en gluhwein,  en vooral héél veel sfeer.

Deze avond gaat door op donderdag 14 december a.s. vanaf 18.00 op en rond de driving range van Brasschaat Golf (Miksebaan 248, 2930 Brasschaat).

Wij doen een warme oproep om massaal met vrienden, familie en bekenden deel te nemen, zowel golfers als niet-golfers.

De eerste editie vorig jaar lokte meer dan 350 enthousiaste deelnemende feestvierders. En wij hebben de ambitie om samen met jullie dit aantal te overtreffen.

Dit is “the place to be” en men zegge het voort.

Wij kijken uit naar jullie aanwezigheid en steun.

Wintertees in gebruik genomen

foto van Golfclub Beveren.

 

We kunnen er niet naast kijken, koning winter is stilaan in aantocht. Daarom zullen ook de wintertees terug open gaan en zomertees sluiten. Net als de vorige twee seizoenen betekent dit dat wij tot nader order vanaf de blauwe tees zullen spelen. De bedoeling is de zomertees te sparen en schade te berperken voor volgend seizoen dat vroeg start (1 april). Het is dan ook ten strengste verboden de tees te betreden aangezien deze nog worden ingezaaid.

Alvast bedankt voor jullie begrip en hopelijk kunnen we nog lang (sneeuwvrij) doorspelen deze winter!

Tim Van der Valk 800ste lid op Golfclub Beveren!

Eindelijk zijn we er in geslaagd, weliswaar mede dankzij de input van onze Pro Jan Cleenewerck, om Tim Van der Valk als 800st lid in de bloemetjes te zetten.
Onze voorzitter Marc en enkele Young(Minded)Adults wisten Tim tijdens zijn golfles letterlijk te overvallen en gepast te feliciteren met zijn lidmaatschap.

Tim, we willen jou en Pauline nogmaals hartelijk welkom heten op Golfclub Beveren en hopen jullie veel te mogen ontmoeten op de oefenzone, het terrein en… aan de bar op hole 10!

Winter op Golfclub Beveren

foto van Golfclub Beveren.

 

Ook in de winter zalig golfen op een prachtig terrein en nadien heerlijk dineren, het kan perfect bij Golfclub Beveren ! Zelfs de grote golfkampioen, Roland Browny, kwam helemaal vanuit de Schotse hoogvlaktes naar Beveren afgezakt om het met eigen ogen te kunnen aanschouwen…

PGA Jr. League

De internationale finale in de PGA Junior League is gespeeld.

Het team van Naarderbos Golf was met 8-4 net te sterk voor Golfclub Beveren.
Uiteraard zijn we geweldig trots op alle jeugdspelertjes die zich in de strijd hebben gegooid gisteren op Efteling Golfpark. Maar… er kan er maar één met de trofee naar huis.

PGA Junior League team Naarderbos Golf, proficiat! Jullie zijn Internationaal kampioen🏆!

foto van Golfclub Beveren.

Contacteer ons

Heb je vragen in verband met de baan, lid worden het restaurant of de business club? Aarzel niet en laat een bericht achter! We komen zo snel mogelijk tot bij je terug.