14/10/2018 sigridlemmens

Tussenstand van de Zomertour

Er ontbreken intussen nog maar 2 wedstrijden in de ranglijst: 1 op Kallo, en 1 buitenshuis op Het Woold in Nederland. Onderstaande golf(st)ers hebben hun plek dus nog even te verdedigen:

Categorie 1: Lieve Praet (eerste plaats, 12.371 punten) en echtgenoot Didier Lasters wisselen weer van plaats in de top-2.

Categorie 2: Koen Verhelst neemt de leiding (9.186 punten), en Bert Bressinck wordt nu de runner-up.

Categorie 3: Geen wijzigingen: Nancy Vrancken blijft aan kop (7.383 punten), met Patrick Slootmans als runner-up.

Categorie 4: Een ganse nieuwe top-2: Rudy Staes wordt de nummer 1 (3.500 punten), en Patrick Ver Elst de runner-up.

Voor het volledige klassement: zie Wedstrijdresultaten onder de Leden Sectie. “

OPGELET: Om aan het einde van de Zomertour in aanmerking te komen voor de prijzen, moet een speler minstens aan 7 wedstrijden van de Zomertour hebben deelgenomen. De beste 10 resultaten worden in aanmerking genomen om het eindklassement op te stellen. Het eindklassement kan er dus nog gans anders uitzien… !