27/08/2018 sigridlemmens

Tussenstand Zomertour 2018

Nog één derde af te werken van de ZomerTour 2018 : 3 tornooien op Kallo, en buitenshuis nog op Mont Garni, Winge en Het Woold; terwijl de tussenstand zich intussen aandient als volgt :

Categorie 1 : Didier Laster (eerste plaats, 10.160 punten) en Lieve Praet (runner-up) wisselden van plaats in de top-2;

Categorie 2 : Bert Bressinck behoudt de leiding (6.722 punten), nu met Peter Van Laere als runner-up (komt van cat. 3);

Categorie 3 : Nancy Vrancken blijft aan kop (7.383 punten), en Patrick Slootmans handhaaft zich als runner-up;

Categorie 4 : Eddy Serrien (3.500 punten) neemt de leiding over van Evy D’Heer, die runner-up wordt.

Voor het volledige klassement :  zie Wedstrijdresultaten onder de Leden Sectie. “

Om niet te vergeten : Om aan het einde van de Zomertour in aanmerking te komen voor de prijzen, moet een speler minstens aan 7 wedstrijden van de Zomertour hebben deelgenomen. De beste 10 resultaten worden in aanmerking genomen om het eindklassement op te stellen.”