18/07/2018 sigridlemmens

Tussenstand Zomertour 2018

” De ZomerTour 2018 is intussen op de helft : nog 9 wedstrijden te gaan. De tussenstand is nu als volgt :

Categorie 1 : met de echtgenoten Lieve Praet (eerste plaats) en Didier Lasters (runner-up), hebben we een geheel nieuwe top-2;

Categorie 2 : idem hier, Bert Bressinck neemt nu de leiding, met Peter Cardoen als runner-up (beide heren komen van cat. 3);

Categorie 3 :  de 2de plaats op Reymerswael stuwt Nancy Vrancken naar de kop, met Patrick Slootmans als runner-up (hij komt van cat. 4);

Categorie 4 : Evy D’Heer staat hier aan de leiding; Pim Van Poeck is de runner-up (hij komt nieuw binnen in het klassement).

Voor het volledige klassement :  zie Wedstrijdresultaten onder de Leden Sectie.

Let op: Om aan het einde van de Zomertour in aanmerking te komen voor de prijzen, moet een speler minstens aan 7 wedstrijden van de Zomertour hebben deelgenomen. De beste 10 resultaten worden in aanmerking genomen om het eindklassement op te stellen.”