04/04/2018 sigridlemmens

Werken op Golfclub Beveren

Het voorbije, verlengde, weekend hebben we met zijn allen het zomerseizoen ingezet met een schitterend tornooi. Het terrein lag er, ondanks de toch wel eerder natte omstandigheden, goed bij en dat is een verdienste van de greenkeepers! Af en toe was er een plekje waar we niet konden spelen daar er werken aan de gang waren, of was er een extra stukje GUR op het terrein, maar al bij al konden we wel zonder problemen qualifying spelen. Knap!

Hierbij alvast enkele foto’s die aantonen hoe ingrijpend de werken wel niet zijn die momenteel worden uitgevoerd.
Eens te meer een pluim voor onze architect, de greenkeepers, de terreincommissie en alle betrokkenen die ons toch de kans geven te golfen tijdens de werken.

(foto’s Dave Wels – bewerking Sigrid Lemmens)

foto van Golfclub Beveren.