04/04/2018 sigridlemmens

START TO GOLF : zondag 15 april

foto van Golfclub Beveren.

Op zondag 15 april 2018 is het opnieuw zover en organiseert Golfclub Beveren een Start to Golf-opendeurdag.

Deze editie belooft weer een groot succes te worden.

Er worden in onze club die dag gratis golfinitiaties aangeboden aan niet-golfers. Er worden 3 sessies georganiseerd van 10u00 tot 12u00, van 12u30 tot 14u30 en van 15u00 tot 17u00.

Heeft u familie, collega’s, vrienden of kennissen die ook wel eens van de golfsport willen komen proeven, moedig ze dan aan om in te schrijven via onze manager.

Hebben de deelnemers na de initiatie de smaak te pakken, dan kunnen ze zich die dag inschrijven voor ons starterspakket.

We bieden twee verschillende pakketten aan:

Pakket 4-weken:
80 euro
1 maand lid van de club
4 uur les (elke week 1 uur)
Huur materiaal inbegrepen
Voordelige upgrade naar lidmaatschap
Groepjes met maximaal 4 personen
Startdatum in overleg met pro vast te leggen

Pakket 8-weken:
80 euro
2 maanden lid van de club
8 uur les (elke week 1 uur)
Huur materiaal inbegrepen
Voordelige upgrade naar lidmaatschap
Groepjes van maximaal 8 personen

Wij rekenen op jullie als ambassadeurs van de golfsport!

Met sportieve groeten

De raad van bestuur