30/11/2017 sigridlemmens

Jeugdsportfonds – Rabbit Label

foto van Golfclub Beveren.

Het jeugdsportfonds is een project van Golf Vlaanderen in samenwerking met de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen. Dit fonds heeft als doel de golfclubs te helpen hun jeugdwerking te optimaliseren en een evenwichtig jeugdbeleidsplan uit te werken. Elke golfclub aangesloten bij Golf Vlaanderen kan hieraan deelnemen. Indien het jeugdbeleid van een club voldoet aan bepaalde criteria maakt ze bovendien aanspraak op een kwaliteitslabel.

De Jeugdwerking van Golfclub Beveren heeft dit jaar het Rabbit Label in de wacht gesleept en daar mogen we best trots op zijn. Knap gewerkt en dikke pluim voor alle betrokkenen bij onze jeugdwerking.