28/10/2017 sigridlemmens

Sluitingstornooi Juniors en uitreiking Perseverance Prize 2017

Gisteren was het de laatste seizoenswedstrijd van de Junioren en was er ook de uitreiking van de Perseverance Prize gesponsord Georges Picavet.

Een heel seizoen is er hard gewerkt door het Juniors-Team, onder leiding van Pim van Baarle, én met prachtige resultaten als gevolg.

Uiteraard willen we vanuit Golfclub Beveren alle medewerkers ook graag bedanken voor hun belangeloze steun en tijd, namelijk : Pim van Baarle, DennisCluydts, Pieter de Paepe, Nathan van Waelvelde, Alex Van Waelvelde, Jolien Boey, Carine Thielman en onze Pro’s Patsy Van Baarle-Van Rompaey en Jan Cleenewerck

Maar nu het belangrijkste :
De winnaar van het wedstrijden klassement is Jens van Overtvelt en tijdens de lessen was dit Constantijn Creve.

De Perseverance Prize werd dit jaar gewonnen door Elin Cluydts met drie golfers als runner-up namelijk Florian Albrechts, Margot Pols en Charlotte Ver Elst.

Net als iedereen kijken ook de Juniors al uit naar het volgende zomerseizoen, daar zijn wij alvast van overtuigd!

foto van Golfclub Beveren.