23/09/2016 sigridlemmens

Interclubs Seniors 2016

Op het prachtige terrein van Sart Tilman met de moeilijkste greens van België moest de wedstrijd tegen Brussels uitsluitsel brengen over de titel. Tegen veruit de sterkste ploeg uit de reeks met 4 single hcp’s in hun rangen, maar het vel van de beer….., laat staan de bever!

Danny en Marc Jespers mochten de debatten openen maar moesten op de 13 het hoofd buigen.

Didier en Bert kwamen wat traag op gang maar stoomden dan vrij gemakkelijk door naar een 6&5 winst.

Cap Marc en Jean-Pierre speelden heel sterk tegen (op papier het sterkste team) en vulden elkaar perfect aan zodat de titel binnen was op de 17e.

Ongeslagen in 3 wedstrijden, kampioen en promotie, voorwaar van een beter afscheid kon ondergetekende niet dromen.

Cap Marc Michiels

interclub-senioren-2016