20/08/2016 sigridlemmens

Golf Beats Cancer

Het Golf Beats Cancer Toernooi op Golfclub Beveren is al even achter de rug en wij staan ondertussen klaar om op Millennium Golf ons tweede toernooi, met een hopelijk zelfde succes, te organiseren op 28 augustus 2016.

Tijdens de inschrijving van het Golf Beats Cancer-toernooi hebben we armbandjes en golfballetjes verkocht en deze gingen als zoete broodjes over de figuurlijke toonbank. Echter, ook na het toernooi hebben we van meerdere Golfclub Beveren leden én sympathisanten alsnog de vraag gekregen of ze ook een (of meerdere) armbandje en balletje mochten kopen.

Golf Beats Cancer foto

Hierbij kunnen we jullie dan ook met plezier meedelen dat de totale opbrengst van ons toernooi op Golfclub Beveren 2.330€ bedraagt.

Wij van Golf Beats Cancer zijn uitermate tevreden met dit resultaat en willen Golfclub Beveren en zijn/haar leden nogmaals bedanken voor deze super bijdrage ten voordele van KomOpTegenKanker.

Uiteraard kunnen geïnteresseerden nog steeds balletjes en armbandjes kopen, zo kunnen we misschien nog wat extra geld in het laatje brengen voor KomOpTegenKanker. Te verkrijgen op het secretariaat.

De foto’s van het toernooi zijn beschikbaar op  en onze Facebookpagina Golf Beats Cancer.

Groeten en nogmaals dank,

Jan Cleenewerck, Herman Smet en Frank Mooijaart