31/03/2016 Anthony

NIEUWE JUNIORS CAPTAIN

Geachte leden,

De Raad van Bestuur is verheugd u te kunnen meedelen dat Golfclub Beveren een nieuwe Juniors Captain heeft, namelijk Pim Van Baarle.

FOTO JUNIORS CAPTAIN              Pim & Patsy van Baarle

Pim van Baarle  is getrouwd met Patsy. Samen zijn ze met golf begonnen in 1998 op de Woeste Kop, waar hij later 6 jaar Captain is geweest. Verder is hij lid geweest op Damme en Cleydael en sinds de uitbreiding naar 9 holes enkel lid op Golfclub Beveren. Dit omdat hij bijzonder graag op links speelt.
Beroepsmatig is hij medebestuurder van Van Baarle Experts. Hij is lid van de raad van bestuur van de VZW’s Rondpunt, OVK en FAIP.

Samen met Patsy zijn ze de trotse ouders van 4 kinderen, Maxim, Cédric, Joëlle en Gaëtan. Hij heeft de carrière van 2 van zijn kinderen, als caddie, van zeer nabij gevolgd.
Hierdoor is hij zeer vertrouwd met het reilen en zeilen van de golfsport op hoog niveau, zowel bij jeugd als bij volwassenen.

Bestuur en junior comité wensen hem veel succes toe in deze nieuwe uitdaging en zullen hem waar mogelijk ondersteunen in zijn uitgebreide takenpakket. Wij vragen onze leden hem dan ook van harte te verwelkomen.

Hierbij willen we natuurlijk ook Martine Bulckaert hartelijk danken voor haar enorme inzet voor de club en in het bijzonder voor de juniorenwerking.

 

Martine tilde samen met het jeugdcommitée de jeugdwerking naar een hoger niveau, getuige daarvan de talrijke birdy labels die werden behaald als beloning voor de clubs met de beste jeugdwerking.
Bedankt Martine!

Sportieve groeten,

Het Bestuur

Contacteer ons

Heb je vragen in verband met de baan, lid worden het restaurant of de business club? Aarzel niet en laat een bericht achter! We komen zo snel mogelijk tot bij je terug.